PROFESSIONEL LÆDERRENS
OG RENS AF SKO

Med tiden bliver skind- og lædertøj slidt, snavset og mat at se på, og plejes det ikke korrekt, risikerer du, at det går i stykker. Hos Skindrenseriet har vi over 40 års erfaring med rens af alle typer af materialer. Det betyder, at du er garanteret en omhyggelig og skånsom behandling, når du lader os om at stå for rens og pleje af dine lædersko, læderjakke, læderbukser eller andet i læder. Vores rensninger udføres naturligvis med omtanke for både dit tøj og miljøet.

Kontakt os

FLEKSIBEL OG EFFEKTIV LÆDERRENS

Vi tilbyder specialtilpassede og effektive løsninger til lige netop den rense- og plejeopgave, du kommer med. På den måde sikrer vi os, at du får det bedst mulige resultat med hjem. Med indlevering over 100 steder i Danmark er du sikret, at dine lædervarer kan få fornyet liv, så du kan få glæde af dem i mange år frem.

RENS MED KVALITETSPRODUKTER

Vi benytter os som de eneste i Danmark af Suede-Life produkter, så du er sikret en grundig og nænsom rensning af høj kvalitet. Udover at sørge for rens og pleje af dit læder- og ruskindstøj, klarer vi også rensning af specialvarer som sko, punge og håndtasker. Selv rens af UGG-støvler kan vi udføre. Hos Skindrenseriet står vi altid klar til at udføre din renseopgave, så kontakt os for en uforpligtende samtale, hvis du har tøj, sko eller accessories i læder, skind eller pels, der trænger til en kærlig hånd.