NÆNSOM OG PROFESSIONEL
PELSRENS & PELSPLEJE

Kåber og jakker er lavet af helt naturlige og ægte materialer, og det føles derfor utroligt eksklusivt. Dog betyder det også, at pelsen er mere delikat og sårbar end mange andre tekstiltyper, og derfor skal det også behandles og vedligeholdes med omtanke. Hos Skindrenseriet tilbyder vi professionel pelspleje®, der sikrer, at pelsen forbliver smuk, blød og smidig.

Kontakt os

FØRENDE INDEN FOR PELSPLEJE®

Hos Skindrenseriet er vi førende inden for Skind- og Pelspleje ®, og derfor er du sikret en omhyggelig og nænsom pelsrens hos os. Med mange års erfaring i branchen er vi eksperter i at lave specialtilpassede rensninger af pels, så du er sikret det bedst mulige resultat og en pels, du kan have glæde af i mange år frem. Samtidig har vi naturligvis fokus på at udføre rensningen skånsomt for både pelsen og miljøet. Skindrenseriet er Danmarks bedste til pelsrens - med garanti!

KORREKT RENSNING AF PELS

Pels er et sart materiale og kræver derfor særlig omtanke ved pleje, rens og vedligeholdelse, så det holder sig smukt og stærkt. Det er derfor altid en god idé at rådføre dig med en professionel, hvis du overvejer en pelsrens. Udføres rensningen forkert, kan det være svært at genoprette fejlen, og du risikerer at skindet tørrer ud, hårene mistes eller at de bliver for olieret. Lad Skindrenseriets fagmænd gå din pels igennem, hvis du vil være sikker på at bevare pelsens eksklusive og lækre udseende. Vi har indlevering over 100 steder i Danmark, så der findes også et sted nær dig.