PROFESSIONEL OG
EFFEKTIV SKINDPLEJE

Hvis dit skindtøj skal holde sig smukt i mange år, skal det plejes på bedste vis. Med den korrekte pleje kan skindets naturlige balance samt glans, farve og blødhed nemlig genoprettes og bevares. Vil du sikre dig, at rensningen af dit skind udføres korrekt, kan du få professionel hjælp hos Skindrenseriet. Med over 100 indleveringssteder over hele Danmark er vi altid tæt på dig.

Kontakt os

SKÅNSOM OG OMHYGGELIG PLEJE

Når vi vasker og renser dit skindtøj, kan du være sikker på, at vi behandler det skånsomt, så det ikke beskadiges. Som førende inden for Skind- og Pelspleje ® har vi stor erfaring med at finde den rette løsning inden for rens af alle typer af skindtøj. Uanset opgavens omfang sætter vi en ære i at levere skindrens af højeste kvalitet, så du er garanteret omhyggelig skindpleje og -rens, når du indleverer hos os.

SPECIALTILPASSET SKINDRENS

Med tiden bliver skind som alle andre tekstiler snavset og slidt, og glemmes plejen, risikerer du, at det går i stykker. Med en korrekt pleje og skindrens kan du få genoprettet skindets karakteristiske udseende og fornemmelse, så du kan få glæde af skindet i mange år frem. Uanset om du skal have renset og plejet skindtøj af nappa, ruskind, rulam eller pels, så sørger vi for specialtilpassede rensninger, så skindet forbliver smukt og smidigt, samtidig med at den nænsomme rens bliver miljørigtigt udført.